Onze nieuwste artikels

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Mega haalt meerdere groepsaankopen binnen

Na een moeilijke periode voor de energiemarkt heeft Mega de afgelopen maanden verscheidene groepsaankopen binnengehaald. Wat is een groepsaankoop precies en wat heeft het allemaal te maken met Mega? Wij leggen het voor je uit! 

Een vaste of variabele energieprijs, wat kies ik?

De afgelopen jaren waren een heuse rollercoaster aan energieprijzen. We vertelden je vorige maand al over de volatiliteit van de energieprijzen om die schommelingen te duiden en de rol die variabele tarieven daarbij spelen. Wat zijn nu juist de voordelen van een variabel tarief? En zijn vaste tarieven opnieuw interessant? Wij vatten de kenmerken en Read More

Meldingsplicht voor alle laadpalen in Vlaanderen en Wallonië

Ben jij recent overgeschakeld naar een elektrische wagen en liet je een laadpaal installeren? Sinds juni 2021 geldt er een meldingsplicht voor alle elektrische laadpalen in Vlaanderen. Voor Wallonië is dat sinds 15 oktober 2022 het geval.

Categorieën