Word peter en bespaar op uw factuur

Wij investeren niet in dure reclamecampagnes zonder enige toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze beste reclame, die maakt U ... En wij willen u hiervoor bedanken!

Waarom peter worden?

Omdat elk peterschap een korting oplevert van € 40!

Als peter bespaart u bijvoorbeeld
€ 400 voor 10 nieuwe aangebrachte klanten*.

Uw petekind geniet daarentegen van een unieke korting van 50% op de jaarlijkse vaste vergoeding van zijn/haar energiecontract*.

Niet slecht als we dat vergelijken met de prijs van een citytrip, toch?

Hoe peter worden?

Uw petekind moet uw klantennummer vermelden tijdens de inschrijving:

Via telefoon

016/67 60 60

Via internet

Door de persoonlijke link te gebruiken die via e-mail werd gestuurd en die u deelde.

Via het inschrijvingsformulier

Door makkelijk het veld "Mijn peter is" in te vullen op dit formulier .

Waarom Mega?

Meer dan energie, een andere visie

Goedkoper

Een goedkoper tarief op lange termijn. Vaak de voordeligste leverancier in groepsaankopen!

Persoonlijke klantendienst

Een professioneel team tot je beschikking. Geen externe callcenters, maar een deskundig en enthousiast persoon tot je dienst!

Groene energie

Groene elektriciteit en een milieuvriendelijke aanpak. Een steun voor hernieuwbare energieproductie.

Belgisch

Een Belgisch bedrijf van menselijk formaat, dat bijdraagt aan de plaatselijke economie en de creatie van werkgelegenheid. Een alternatief voor buitenlandse multinationals.

Uw energieconsumptie online
Inloggen op MyMega

Krijg gemakkelijk toegang tot uw gegevens

mymega

Bij Mega heeft u toegang tot een privé klantenplatform, waarop u uw energie in alle transparantie kan beheren. Wees gerust, dit gaat niet gepaard met “self-service”: we zijn u te allen tijde graag tot dienst.
Via MyMega kan u:

 • uw facturen raadplegen;
 • uw verbruik beheren;
 • uw persoonlijke gegevens te wijzigen;
 • het bedrag van uw voorschotfacturen aan te passen;
 • en nog veel meer!

 • Een antwoord op al uw vragen

  • Hoe kan ik klant worden van Mega?

   Klant worden bij Mega? Niets makkelijker dan dat! Het volstaat om ons inschrijvingsformulier online in te vullen. De inschrijving is eenvoudig en vraagt slechts enkele minuten tijd.
   In het geval dat u van leverancier wisselt, regelen wij alle administratieve stappen voor u. Wij zorgen onder andere voor de opzeg van uw contract bij uw huidige leverancier. U dient alleen nog de meterstanden aan uw netbeheerder door te geven enkele dagen vóór de overstap. Op basis van deze meterstanden kan uw vorige leverancier de eindafrekening opmaken en kan Mega uw verbruik berekenen. Neem alvast uw laatste factuur bij de hand om de nodige informatie terug te vinden. Om uw contractaanvraag volledig te kunnen invullen, hebben we uw EAN-code nodig. Deze code, die bestaat uit 18 cijfers en steeds begint met 5414, vindt u op uw afrekeningsfactuur. De EAN-code is uniek en toegewezen aan één specifiek leveringspunt. In geval van een verhuis hebben we uw EAN-code(s) nodig, samen met de meternummer(s) en meterstand(en) op de dag van uw verhuis. Een kopie van uw identiteitskaart en het begeleidende document kunnen ook worden gevraagd.

   Klant worden, samengevat:
   1. U tekent een contract met Mega en vult het online formulier in. U communiceert ons uw EAN-code(s) en vermeldt de gewenste startdatum.
   2. Wanneer uw contract volledig is ingevuld, vragen we de overstap bij uw netbeheerder aan en sturen we de opzeg door naar uw huidige leverancier. U ontvangt van ons een bevestiging van de startdatum van de levering.
   3. Uw netbeheerder bezorgt ons de historiek van uw verbruik en we berekenen het bedrag van uw maandelijkse/trimestriële voorschot. U ontvangt voorschotfacturen.
   4. Nadien ontvangen we de verbruiksgegevens van uw netbeheerder, die het werkelijke verbruik berekent en het aan Mega communiceert. Aan de hand van deze gegevens stellen we uw jaarlijkse afrekeningsfactuur op.

  • Welke producten en tarieven biedt Mega aan?

   Mega levert aardgas en elektriciteit volgens transparante en duurzaam goedkopere prijzen. Op basis van uw behoeften kan u kiezen voor een vast of variabel contract van 1, 3 of 5 jaar. Raadpleeg hier onze producten.

  • Wat is groene stroom?

   Groene stroom wordt opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen, zoals zon, wind en biomassa.