Reis doorheen Europa

Reis doorheen Europa met Interrail!

De maand augustus wordt vaak in één adem genoemd met het einde van de zomer en het begin van het nieuwe schooljaar... Een bittere pil, niet?
Bij Mega willen we daarom uw vakantie verlengen met enkele dagen.
Grijp uw kans en win een Interrail Pass, geldig voor 3 dagen in één maand die u zelf kiest.

Mega Lodge holidays illustration

Met de trein reizen, een TOP-idee!


T'is snel - u doorkruist verschillende Europese landen in enkele uren.
T'is comfortabel - in de trein heeft u voldoende plaats en kan u de benen strekken wanneer u wil. Het is daarom een geweldig alternatief voor het vliegtuig of de auto.
T'is milieuvriendelijk én minder stresserend dan het vliegtuig of de wagen. In de trein kan u "sit back & relax" totdat u aankomt!
T'is aangenaam - geniet van het landschap dat u doorkruist tijdens uw trip.


Met uw Interrail Pass ( 3 dagen) bent u zo vrij als een vogeltje! Gecombineerde trajecten, opeenvolgende of verdeelde dagen op een maand. U beslist. Neem elke dag zoveel mogelijk treinen als u wil tussen middernacht en middernacht van de volgende dag. Ideaal als u niet van plan bent om veel te reizen. Geniet van grootsteden. Blijf twee dagen of twee weken op elke plaats. De keuze is aan u.


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

De impact van COVID-19 op de activiteiten van Mega

De huidige situatie brengt de nodige zorgen en vragen met zich mee. De energiesector is natuurlijk geen uitzondering.

Lees het artikel

Hoe krijg je meer natuurlijk licht in huis?

De winter is voorbij, de lente is begonnen en toch zijn we allemaal opgesloten door het coronavirus. We moeten in ons kot blijven! Dit heeft ongetwijfeld een invloed op ons moraal en welzijn. Deze tijdelijke maatregel is nodig om het virus in te dijken zodat we zo snel mogelijk opnieuw kunnen genieten van onze vrijheid.

Lees het artikel

Mega, leverancier met menselijke waarden en Belgische knowhow: deel 2

Vorige maand spraken we in het eerste deel over de interne werking met een bijzondere focus op onze klantendienst. Deze maand nemen we je opnieuw mee achter de schermen van Mega.

Lees het artikel


© Mega 2020

Mega is het merk van Power Online SA/NV Be 0535.615.192 Rue Natalis, 2 - 4020 Luik
Gas- en elektriciteitsleverancier.