-->

Uw overstap naar Mega

De Zeno à Mega

Beste ,

Wij hebben uw toestemming goed ontvangen. Met deze toestemming kunnen wij uw energiecontract(en) bij Mega laten starten.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens verzamelen bij Zeno. Deze gegevens, alsook uw facturatie- en betalingsvoorkeuren, zullen strikt nageleefd worden.

Overstappen naar Mega in 5 stappen

1.

1. Geef uw goedkeuring voor de omzetting van uw contract naar Mega.

2.

2. Zeno geeft uw persoonlijke gegevens door aan Mega. Mega zal al uw gegevens respecteren, waaronder uw facturatie- en betalingsvoorkeuren.

3.

3. U ontvangt een bevestiging en een contract met de startdatum van uw energielevering door Mega.

4.

4. Enkele weken voor de effectieve overstap ontvangt u bovendien een brief van uw netbeheerder met het verzoek om uw meterstanden door te geven.

5.

5. Voortaan krijgt u energie van Mega.

U ontvangt in de komende dagen een schriftelijke bevestiging van Mega met een volledig overzicht van uw inschrijvingsgegevens, uw tarief en uw contract(en) met startdatum van levering bij Mega.

Wij verzekeren u dat u geen risico loopt op een stroomonderbreking. Alles is onder controle, u moet zelf niets meer doen!

Wij zijn blij om u te mogen verwelkomen als toekomstige klant. Indien u nog vragen heeft, staan wij graag tot uw beschikking. Contacteer ons gerust via e-mail (zeno@mega.be) of via telefoon op 04/277.07.92.>.

Wij danken u voor uw vertrouwen. Bovendien zijn wij blij dat u voor een Belgische leverancier heeft gekozen,
Met duurzame groeten,
Mega

Indien u geen contract wenst bij Mega, Klik hier

Waarom Mega?

Meer dan energie, een andere visie

Goedkoper

Een goedkoper tarief zonder verrassende afrekeningsfacturen en vaak de voordeligste leverancier in groepsaankopen!

Persoonlijke klantendienst

Geen extern callcenter, maar een deskundig en enthousiast persoon tot uw beschikking!

Groene energie

Groene elektriciteit en een milieuvriendelijke aanpak. Een steun voor hernieuwbare energieproductie. Een score van 17/20 door Greenpeace.

Belgisch

Een Belgisch bedrijf van menselijk formaat, dat bijdraagt aan de plaatselijke economie en het creëren van werkgelegenheid. Een alternatief voor buitenlandse multinationals.

Onze energie is groen

Onze aanpak nog meer!

U krijgt groene elektriciteit. Een Europees traceringssysteem garandeert dat elk geproduceerde MWh van elektriciteit hernieuwbaar is. Voor elk MWh energie dat wij leveren, hebben we een label van garantie van oorsprong, waardoor wij kunnen controleren, dat de elektriciteit die wij leveren, groen is.

Bovendien stelt Mega zoveel mogelijk koopcontracten op met plaatselijke groene producenten (met eigenaren van bijv. windmolens, zonnepanelen, enz.). De aandeelhouders van Mega investeren rechtstreeks in hernieuwbare energieproductie, onder ander door de aankoop van een windmolen, de exploitatie van een biomassacentrale, zonnepanelenpark, enz.

Uw beoordeling over Mega

profile picture

Joeri Sacré

X X X X O

Eindelijk een aantrekkelijk tarief voor hetzelfde gas :)

profile picture

Bert Pieters

X X X X X

MEGA energy for a MEGA price

profile picture

Jean Cajot

X X X X X

Tot op heden zijn we zeer tevreden over de service en de correcte houding van Mega.

profile picture

Gustaaf Gerardts

X X X X O

Ben tevreden, alles OK, ben ook nog niet van plan om over te schakelen naar een andere leverancier, alhoewel er veel kapers aan de kust zijn.