Klaar voor de winter dankzij het onderhoud van je verwarmingsketel!

18-09-2024 / Charlotte

Energie besparen: tips

De herfst is in het land en het wordt opnieuw wat kouder. Het is het ideale moment om jouw verwarmingsketel te laten controleren, voordat de winter begint. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je energieverbruik onder controle blijft én helpt je besparen!

Lees het artikel

Renovatie- en isolatiepremies? Alles wat je moet weten voor jouw project in 2024

19-09-2024 / Charlotte

Energiemarkt

Grote plannen om jouw huis te renoveren of te isoleren om je woning energie-efficiënter te maken? Goed nieuws, want ook in 2024 zijn er enkele premies om je financieel een duwtje in de rug te geven. Wij leggen uit hoe je ze kunt aanvragen en we geven je de laatste updates over de renovatie- en Read More

Lees het artikel

Een vast tarief: de beste optie voor een zorgeloze winter.

19-09-2024 / Charlotte

Energiemarkt

De herfst is in aantocht! De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de jassen worden weer bovengehaald. Wij leggen je uit waarom je energieprijs vastleggen een goed idee is om de winter een stapje voor te zijn.

Lees het artikel

Mega behaalt 4 op 5 in de VREG-score!

11-09-2024 / Charlotte

Nieuws

Bij Mega zijn we continu bezig met onze dienstverlening te verbeteren en dat werpt zijn vruchten af! Wij behaalden onlangs 4 van de 5 sterren in de VREG-score. Lees snel verder om te weten te komen hoe dat komt!

Lees het artikel

Nieuw: de sociaaltariefpremie voor collectieve installaties

05-09-2024 / Charlotte

Energiemarkt Nieuws

Het verlaagde sociaal tarief voor energie krijgt een belangrijke update! Voorheen vielen de huishoudens met een collectieve installatie uit de boot. Met de invoering van de sociaaltariefpremie wordt deze ongelijkheid rechtgezet. Wij vertellen je meer!

Lees het artikel

Beheer je energie online met myMega

19-09-2024 / Charlotte

Nieuws

Wist je dat je als Mega-klant jouw energie online kunt beheren via de myMega klantenzone? Deze beveiligde ruimte is ontworpen om alle aspecten van jouw energiecontract efficiënt te beheren. Ontdek in dit artikel wat je met deze ruimte kunt doen en hoe je er het beste gebruik van maakt!

Lees het artikel

Neen, Mega staat niet te koop en blijft jouw onafhankelijke energieleverancier.  

29-08-2024 / Clelia

Nieuws

Naar aanleiding van recente geruchten over een mogelijke verkoop van Mega willen wij graag het volgende verduidelijken: Mega staat momenteel niet te koop. 

Lees het artikel

Opnieuw naar school: goede voorbereiding zorgt voor besparing op energiefactuur!

02-09-2024 / Charlotte

Energie besparen: tips

Nu augustus ten einde loopt, nadert de start van het nieuwe schooljaar met rasse schreden. Na een welverdiende vakantie is het weer tijd om terug te keren naar de routine. Met onze tips kun je je portefeuille een beetje ontlasten bij het begin van het nieuwe schooljaar door te besparen op jouw energiefactuur!

Lees het artikel

Het energieovernamedocument: wat is dat?

11-09-2024 / Charlotte

Energiemarkt

Wanneer je verhuist of wanneer er een nieuwe bewoner intrekt, is het erg belangrijk om de overdracht van je energiecontracten goed op te volgen. Het energieovernamedocument is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Wij leggen je uit wat dit cruciale document is, hoe je het invult en hoe je het aan je energieleverancier bezorgt!

Lees het artikel

Back To School: 7 bespaartips voor het nieuwe schooljaar

11-09-2024 / Charlotte

Energie besparen: tips

De zomervakantie loopt ten einde en de start van het nieuwe schooljaar nadert met rasse schreden. In Wallonië en Brussel is dat op 26 augustus, in Vlaanderen op 2 september. Hoog tijd om schoolspullen in te slaan! En dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Lees het artikel

Word een echte expert in energiebesparing!

Ontvang deskundig advies, tips om dagelijks te besparen en exclusieve aanbiedingen, rechtstreeks in jouw inbox. Zet de stap naar een groenere toekomst en lagere energiefacturen!

Combineer energie en telefonie en bespaar nog meer!

Bestel jouw simkaart en meld je aan bij je myMega klantenzone voor energie tijdens jouw inschrijving!

Om je contracten aan elkaar te koppelen, kun je ons ook contacteren via ons contactformulier.