100% Belgische elektriciteitsleverancier

Buy local, Buy MEGA.

Mega is een Belgisch bedrijf op mensenmaat met een sterke lokale verankering. We zijn hét alternatief voor de multinationals in de energiesector. We zijn geen voorstander van het feit dat 80% van de Belgische verbruikers gas en elektriciteit krijgt via buitenlandse leveranciers of leveranciers met een merendeel aan buitenlandse aandeelhouders (EDF-Luminus, Engie, Eni, Essent, Eneco, Lampiris-Total, etc.)
We hebben een kantoor aan twee kanten van de taalgrens (Leuven en Luik). We zijn dus aanwezig bij jou in de buurt.

Wat het lokale aspect betreft, gaan we tot het uiterste! Ons telefoon-, informatie-, webhostingsysteem en het merendeel van onze samenwerkingen, zijn alleen maar Belgisch.
De Belgische economie ondersteunen, dat kan ook via je energie!

Kies voor Mega, dé Belgische goedkoopste energieleverancier!

Meer dan 500.000 klanten vertrouwen op ons

Mega is een echt alternatief voor je energie.

Word Mega

Snelle inschrijving. In minder dan 5 minuten.

Inschrijving via telefoon

Hulp nodig? Bel ons van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Neem voor het gemak je laatste energiefactuur bij de hand.

Online inschrijving

Vul ons online formulier in op minder dan 5 minuten tijd. Wij regelen de rest! Je kan op elk moment gratis veranderen van energieleverancier, zonder verbrekingsvergoeding.

Klant worden

Verhuis je?

In dit geval kan je ofwel je energiecontract overzetten naar je nieuwe adres ofwel een nieuw contract aanmaken. Zit je met je neus in de verhuisdozen? Wij zorgen voor alle administratieve formaliteiten.

Ik verhuis


© Mega 2020

Mega is het merk van Power Online SA/NV Be 0535.615.192 Rue Natalis, 2 - 4020 Luik
Gas- en elektriciteitsleverancier.