Mega neemt jouw Watz contract over

Ontdek Mega’s exclusieve aanbod voor de klanten van Watz.

Energieleverancier Watz zet haar activiteiten stop en besloot daarom om de energielevering van haar klanten toe te vertrouwen aan Mega. Speciaal voor de Watz klanten, stelde Mega dan ook een exclusief aanbod samen. Dankzij dat exclusieve aanbod profiteer je zowel nu als op lange termijn van voordelige tarieven!

Vertrouw dus net als Watz op Mega voor jouw energielevering en ga in op ons aanbod door op de onderstaande knop te klikken!

Onze "Watz" tarieven.

Onze prijzen hebben niets te verbergen. Bij Mega profiteer je van een voordelige energieprijs en in jouw geval van het exclusieve "Watz" product, een variabel en 100% groen tarief (1 jaar). Je vaste vergoeding krijg je in het eerste jaar van je contract zelfs van ons cadeau! Raadpleeg voor meer info onze tariefkaarten.

Hieronder vind je de tariefkaarten van de huidige maand voor particuliere klanten. (Professionele klant?)

Waarom Mega?
Ontdek de voordelen van Mega.

Reeds 600.000 klanten profiteren van dezelfde energie, gewoon goedkoper. Ontdek hieronder waarom Mega ook voor jou de juiste keuze is!

Een antwoord op al je vragen

 • Ik heb zonnepanelen en een klassieke meter. Welke impact heeft de overstap van Watz naar Mega voor mij ?

  Gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren via 016/67.60.66. Zo kunnen we jouw persoonlijke situatie analyseren en je advies op maat geven.

 • Ik heb als Watz klant besloten om over te stappen naar Mega en mijn contract start binnenkort. Kan ik dit nog annuleren?

  Vanaf de verzenddatum van de contractbevestiging heb je 14 kalenderdagen de tijd om je contract te annuleren. Als je die termijn niet overschreden hebt, kan je je contract annuleren via e-mail (watz@mega.be) of telefoon (016/67.60.66). Zijn de 14 dagen voorbij? Dan is het helaas niet meer mogelijk om je contract te annuleren.

 • Ik ben klant bij Watz, wat gebeurt er met mijn energielevering?

  Helemaal niets. De overdracht van de activiteiten van Watz aan Mega heeft geen gevolgen voor de levering van elektriciteit en gas op jouw adres. We verzekeren een vlotte en kosteloze overname van jouw contract, zonder onderbreking van de energielevering. Er staat je dus maar één ding te doen: accepteer het voorstel dat je via e-mail van Watz ontving om je contract(en) te laten overnemen door Mega.

 • Ik was klant bij Watz en zou nu graag willen overstappen naar Mega. Wat zijn de volgende stappen?

  We willen je eerst en vooral bedanken voor je vertrouwen en verwelkomen je graag als klant bji Mega.

  1. Je kreeg onlangs een mail van je oude energieleverancier Watz met een voorstel om klant te worden bij Mega*. Door op de knop in die mail te klikken, word je doorverwezen naar de website van Mega en geef je zo toestemming om je contract(en) bij Watz om te zetten naar voordelige contracten bij ons.
  2. Nadat je jouw toestemming hebt gegeven, geeft Watz ons jouw persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum, e-mail, telefoonnummer adres) en energiemeters door. Dankzij jouw toestemming voor overdracht, zullen je facturatie- en betalingsvoorkeuren dus ook gewoon behouden kunnen worden.
  3. Je ontvangt in de komende dagen een inschrijvingsbevestiging en contract met de startdatum van je energielevering door Mega.
  4. Voortaan krijg je energie van Mega.
  5. Je ontvangt je voorschotfacturen van Mega en niet langer van Watz.
  6. Watz stuurt je een slotfactuur.
  *Ben je klant bij Watz en heb je geen mail ontvangen? Klik dan hierboven op de knop "Ik stap over naar Mega" of de knop "Inschrijven met meterstanden" en profiteer snel van ons exclusief aanbod.

 • Ik was Watz klant en stap over naar Mega. Wat gebeurt er met mijn facturen?

  Zodra je contract bij Mega is gestart, ontvang je je voorschotfacturen rechtstreeks van Mega en dus niet langer van Watz. De netbeheerder zal je meterstanden doorgeven aan Watz zodat zij je een slotfactuur kunnen sturen. Eventueel te veel betaalde voorschotbedragen zullen vervolgens zo snel mogelijk terugbetaald worden door Watz.

 • Ik ben Watz klant. Wanneer ik overstap naar Mega, behoud ik dan hetzelfde tarief en dezelfde contractuele voorwaarden?

  Als Watz klant had je tot nu toe een contract met Watz voor je elektriciteit en/of gas. Door de overname van je contract(en) door Mega te bevestigen, zal/zullen je contract(en) worden omgezet in een contract met Mega's variabel en 100% groen product (1 jaar) genaamd "Watz". Het gaat om een voordelig en exclusief aanbod voor de klanten van Watz. Je huidige facturerings- en betalingsvoorkeuren blijven gewoon behouden bij Mega.