Peters besparen op hun energiefactuur

Word peter van Mega en bespaar op uw energiefactuur

Bespaar tot € 2250! 1

Uiteraard vermijden we om in dure reclamecampagnes te investeren. Mega is van mening dat de mond-tot-mondreclame voor meer toegevoegde waarde aan de klant zorgt:
Onze beste reclame maakt u... en we willen u daarvoor vergoeden!

Principe van het peterschap:

 1. U bent klant van Mega en u geniet van een duurzaam goedkopere energie.
 2. Nodig uw vrienden uit om klant te worden bij Mega door mond-tot-mond reclame.
 3. Uw vrienden zullen uw klantnummer bij hun inschrijving, hetzij telefonisch, hetzij via internet door de persoonlijke link te gebruiken (become.mega.be/index.php?parrain=UwKlantNummer) die u per e-mail toegestuurd werd, of door uw klantnummer te vermelden op het inschrijvingsformulier.
 4. Gefeliciteerd! U bent peter van Mega. U en uw petekind krijgen elk € 15 korting2 per aangebracht contract van elektriciteit en aardgas. Het bedrag wordt in mindering gebracht op uw volgend afrekeningsfactuur.
 5. Het peterschap is ongelimiteerd! Hoe meer klanten u voorstelt, hoe meer u wordt beloond.

Verspreiden

Uitnodigen

Besparen

Winnen

1Krijg een korting van € 2250 als u peter wordt van 150 contracten, bijvoorbeeld, 75 personen die elektriciteit en aardgas hebben!
2De korting van € 15 per aangebrachte contract is cumuleerbaar. De korting is enkel toepasbaar en geldig als de aangebrachte klant zijn facturen bij Mega betaalt en klant blijft bij Mega voor een periode van minimum 6 maanden. Uw korting wordt in mindering gebracht op uw volgende afrekeningsfactuur.

Een antwoord op al uw vragen

 • Hoe kan ik klant worden van Mega?

  Klant worden bij Mega? Niets makkelijker dan dat! Het volstaat om ons inschrijvingsformulier online in te vullen. De inschrijving is eenvoudig en vraagt slechts enkele minuten tijd.
  In het geval dat u van leverancier wisselt, regelen wij alle administratieve stappen voor u. Wij zorgen onder andere voor de opzeg van uw contract bij uw huidige leverancier. U dient alleen nog de meterstanden aan uw netbeheerder door te geven enkele dagen vóór de overstap. Op basis van deze meterstanden kan uw vorige leverancier de eindafrekening opmaken en kan Mega uw verbruik berekenen. Neem alvast uw laatste factuur bij de hand om de nodige informatie terug te vinden. Om uw contractaanvraag volledig te kunnen invullen, hebben we uw EAN-code nodig. Deze code, die bestaat uit 18 cijfers en steeds begint met 5414, vindt u op uw afrekeningsfactuur. De EAN-code is uniek en toegewezen aan één specifiek leveringspunt. In geval van een verhuis hebben we uw EAN-code(s) nodig, samen met de meternummer(s) en meterstand(en) op de dag van uw verhuis. Een kopie van uw identiteitskaart en het begeleidende document kunnen ook worden gevraagd.

  Klant worden, samengevat:
  1. U tekent een contract met Mega en vult het online formulier in. U communiceert ons uw EAN-code(s) en vermeldt de gewenste startdatum.
  2. Wanneer uw contract volledig is ingevuld, vragen we de overstap bij uw netbeheerder aan en sturen we de opzeg door naar uw huidige leverancier. U ontvangt van ons een bevestiging van de startdatum van de levering.
  3. Uw netbeheerder bezorgt ons de historiek van uw verbruik en we berekenen het bedrag van uw maandelijkse/trimestriële voorschot. U ontvangt voorschotfacturen.
  4. Nadien ontvangen we de verbruiksgegevens van uw netbeheerder, die het werkelijke verbruik berekent en het aan Mega communiceert. Aan de hand van deze gegevens stellen we uw jaarlijkse afrekeningsfactuur op.

 • Welke producten en tarieven biedt Mega aan?

  Mega levert aardgas en elektriciteit volgens transparante en duurzaam goedkopere prijzen. Op basis van uw behoeften kan u kiezen voor een vast of variabel contract van 1, 3 of 5 jaar. Raadpleeg hier onze producten.

 • Wat is groene stroom?

  Groene stroom wordt opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen, zoals zon, wind en biomassa.

Uw energieconsumptie online
Inloggen op MyMega

Krijg gemakkelijk toegang tot uw gegevens

mymega

Bij Mega heeft u toegang tot een privé klantenplatform, waarop u uw energie in alle transparantie kan beheren. Wees gerust, dit gaat niet gepaard met “self-service”: we zijn u te allen tijde graag tot dienst.
Via MyMega kan u:

 • uw facturen raadplegen;
 • uw verbruik beheren;
 • uw persoonlijke gegevens te wijzigen;
 • het bedrag van uw voorschotfacturen aan te passen;
 • en nog veel meer!

 • Uw beoordeling over Mega

  profile picture

  Joeri Sacré

  X X X X O

  Eindelijk een aantrekkelijk tarief voor hetzelfde gas :)

  profile picture

  Blondine Vanaenrode

  X X X X X

  goedekope energie,dat wil toch iedereen!

  profile picture

  Micheline Andries

  X X X X X

  op dit ogenblik beste tarief voor mij!

  profile picture

  Tugrul M Senol

  X X X X X

  Uitstekende energieleverancier!