Mega, da’s meer dan alleen
maar goedkope energie!

Mega kiezen, da's ja zeggen tegen...

Een dynamisch team dat altijd voor je klaar staat

Mega, dat zijn 70 gemotiveerde personen die dagelijks werken aan de verbetering van onze diensten. Wil je iets bespreken over je energiecontract? Bel ons dan! Onze Mega-medewerkers staan voor je klaar. Geen lange wachttijden met muziek die te wensen overlaat... Wij antwoorden onmiddellijk. Je kan ons ook contacteren via e-mail, Facebook en Twitter.

Een groene aanpak

We werken zoveel mogelijk samen met lokale groene producenten om zo met hen contracten op te stellen voor de aankoop van duurzame energie. Momenteel kopen we 50% van de energie aan bij deze ecologische producenten. De andere helft kopen we aan op de markt. Dit is grijze elektriciteit. We compenseren dit door garanties van oorsprong te kopen bij de milieuvriendelijke producenten. Anders gezegd: als we niet voldoende groene elektriciteit kunnen aankopen, subsidiëren we de groene producenten in Europa. We proberen vervolgens op onze schaal ons steentje bij te dragen tot een beter milieu.

Een 100% Belgisch en lokaal bedrijf

Mega, een Belgisch bedrijf op mensenmaat met een sterke lokale verankering, is hét alternatief voor de multinationals op de energiemarkt. We hebben een kantoor aan twee kanten van de taalgrens (Leuven en Luik). We zijn dus aanwezig bij jou in de buurt. Wat het lokale aspect betreft, gaan we tot het uiterste! Ons telefoon-, informatie-, datahostingsysteem én het merendeel van onze samenwerkingen, zijn alleen maar Belgisch.

Dezelfde energie. Gewoon goedkoper.

Wat Mega aanbiedt, da's gas en elektriciteit aan een prijs waar niet tegen te concurreren valt. De prijs is niet alleen vandaag laag, maar ook op lange termijn.

Heb je graag persoonlijk contact met iemand van onze klantendienst? Beheer je graag je dossier online? Mega staat klaar om je energiekost te verminderen, onafhankelijk van de formule die je koos. Een creatief en energiek team, klanten die in onze waarden geloven en een organisatie die gelijke tred houdt met innovatie: dat zijn de ingrediënten om de goedkoopste energie aan te kunnen bieden tijdens de hele duur van je contract én na elke hernieuwing. Schrijf je nu in!

Elektriciteit
 • Goedkope elektriciteitsprijs, niet alleen vandaag, maar ook morgen

 • Zoveel mogelijk groene elektriciteit

 • Vaste of variabele elektriciteitsprijs

 • Zet je prijs vast voor 1, 3 of 5 jaar

 • Betaling via overschrijving of domiciliëring

 • Persoonlijk contact met ons team

Meer weten

Gas
 • Goedkoopste gasprijs, niet alleen vandaag, maar ook morgen

 • Een vaste of variabele gasprijs

 • Zet je prijs vast voor 1, 3 of 5 jaar

 • CO2-neutraal gas (Meer weten)

 • Betaling via overschrijving of domiciliëring

 • Persoonlijk contact met ons team

Meer weten

Hoe zijn we goedkoper?

Da's een kwestie van gezond verstand. Mega biedt goedkope energie aan, niet alleen vandaag, maar ook morgen!

Mega is dé kampioen van het kostenbeheer. We beheren je energiecontract net zo goed, maar geven minder uit. Zo kunnen we altijd goedkoper zijn dan onze concurrenten!

Word Mega

Snelle inschrijving. In minder dan 5 minuten.

Inschrijving via telefoon

Hulp nodig? Bel ons van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Neem voor het gemak je laatste energiefactuur bij de hand.

Online inschrijving

Vul ons online formulier in op minder dan 5 minuten tijd. Wij regelen de rest! Je kan op elk moment gratis veranderen van energieleverancier, zonder verbrekingsvergoeding.

Klant worden

Verhuis je?

In dit geval kan je ofwel je energiecontract overzetten naar je nieuwe adres ofwel een nieuw contract aanmaken. Zit je met je neus in de verhuisdozen? Wij zorgen voor alle administratieve formaliteiten.

Ik verhuis


© Mega 2020

Mega is het merk van Power Online SA/NV Be 0535.615.192 Rue Natalis, 2 - 4020 Luik
Gas- en elektriciteitsleverancier.