Mega:
de goedkoopste energieleverancier

Goedkopere prijzen vandaag en morgen!

Mega, da's dezelfde energie. Gewoon goedkoper.

We beheren je energiecontract net zo goed, maar geven minder uit. We gebruiken ons gezond verstand! Zo kunnen we altijd het laagste tarief aanbieden. Ons doel is om ons te blijven ontwikkelen en tegelijk te zorgen voor een kwaliteitsvolle klantendienst, een verhoogde tevredenheid en goedkopere tarieven op lange termijn.

Onze klanten maken de beste reclame!

Met hoe meer jullie zijn om ons te ondersteunen, hoe minder we moeten investeren in dure reclamecampagnes. Meer dan 200 klanten schrijven zich dagelijks in bij Mega dankzij mond-tot-mondreclame en het peterschap!

Doe de dingen efficiënter

We versturen het merendeel van onze contracten en meer dan 85% van onze facturen via e-mail. Daarnaast worden meer dan 65% van alle betalingen via domiciliëring uitgevoerd. Hoe meer deze zaken geautomatiseerd zijn, hoe minder de energie kost!

We besteden veel aandacht aan al onze uitgaven.

Geen dure reclame op tv, bescheiden kantoren, geen wagenpark.

Digitalisatie om de kosten te verminderen.

We investeren continu in onze eigen IT-tools om zo succesvoller en efficiënter te zijn.

Bij Mega is alles "Home Made". We doen geen beroep op externe bedrijven die veel geld kosten

We besteden onze klantendienst niet uit. Dit geldt ook voor de back-office en zelfs de IT. We beschikken bovendien ook over ons eigen boekhoudsysteem en eigen communicatie- en marketingteam. Wanneer we het zelf doen is het makkelijker om de kosten te beperken!

Ontdek je besparing.

Overstappen naar Mega, da's geld besparen! Waarom nog wachten als je op elk moment van energieleverancier kan veranderen zonder verbrekingsvergoeding?

Engie

savings compare to Engie

Je bespaart

€ 206

per jaar *

engie

Lampiris

savings compare to Lampiris

Je bespaart

€ 169

per jaar *

lampiris

Essent

savings compare to Essent

Je bespaart

€ 591

per jaar *

essent

Eneco

savings compare to Eneco

Je bespaart

€ 138

per jaar *

eneco

Luminus

savings compare to Luminus

Je bespaart

€ 114

per jaar *

luminus

* Besparing berekend op 01/09/2020 met een MEGA Easy Vast-contract voor 3.500 kWh elektriciteit (enkelvoudige meter) en 23.000 kWh aardgas in vergelijking met de aanbiedingen van Eneco (voor postcode 4000), Engie (3000), Essent (3000), Lampiris (4000) en Luminus (4000) met soortgelijke kenmerken (vast tarief 1 jaar, betalingsmethode naar keuze, ontvangst van de afrekening via post, telefonische klantendienst, zonder korting).

Word Mega

Snelle inschrijving. In minder dan 5 minuten.