Mega:
de goedkoopste energieleverancier

Goedkopere prijzen vandaag en morgen!

Mega, da's dezelfde energie. Gewoon goedkoper.

We beheren je energiecontract net zo goed, maar geven minder uit. We gebruiken ons gezond verstand! Zo kunnen we altijd het laagste tarief aanbieden. Ons doel is om ons te blijven ontwikkelen en tegelijk te zorgen voor een kwaliteitsvolle klantendienst, een verhoogde tevredenheid en goedkopere tarieven op lange termijn.

Onze klanten maken de beste reclame!

Met hoe meer jullie zijn om ons te ondersteunen, hoe minder we moeten investeren in dure reclamecampagnes. Meer dan 200 klanten schrijven zich dagelijks in bij Mega dankzij mond-tot-mondreclame en het ambassadeurschap!

Doe de dingen efficiënter

We versturen het merendeel van onze contracten en meer dan 85% van onze facturen via e-mail. Daarnaast worden meer dan 65% van alle betalingen via domiciliëring uitgevoerd. Hoe meer deze zaken geautomatiseerd zijn, hoe minder de energie kost!

We besteden veel aandacht aan al onze uitgaven.

Geen dure reclame op tv, bescheiden kantoren, geen wagenpark.

Digitalisatie om de kosten te verminderen.

We investeren continu in onze eigen IT-tools om zo succesvoller en efficiënter te zijn.

Bij Mega is alles "Home Made". We doen geen beroep op externe bedrijven die veel geld kosten

We besteden onze klantendienst niet uit. Dit geldt ook voor de back-office en zelfs de IT. We beschikken bovendien ook over ons eigen boekhoudsysteem en eigen communicatie- en marketingteam. Wanneer we het zelf doen is het makkelijker om de kosten te beperken!

Word Mega

Snelle inschrijving. In minder dan 5 minuten.