Win een smartwatch van Fossil

Win een smartwatch

Smart Watch

Heb je tijdens de lockdown vaak gesport en heb je die goede gewoonte aangehouden? Dan is deze smartwacht echt iets voor jou!

Niet zo sportief? Ook dan is een smartwatch een leuk gadget om te hebben! Het meet je slaap en heeft een ingebouwde hartslagmeter en stappenteller. Je kan de smartwatch bovendien makkelijk verbinden met je smartphone waardoor je je gsm kan bedienen via je horloge.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een smartwatch van Fossil t.w.v. € 299.

Wacht niet langer en waag je kans door te antwoorden op onderstaande vraag!


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Stijging van de energieprijzen: oorzaken, gevolgen en tips.

Sinds augustus 2021 zijn de energieprijzen niet gestopt met stijgen. Dat is niet alleen het geval in België en Europa, maar ook in de rest van de wereld. De prijzen hebben ongekende hoogtes bereikt en jammer genoeg lijkt die trend zich ook in 2022 voort te zetten.  

Energiecrisis: de overheid onderneemt actie.

Dat we in België sinds enkele maanden een explosie van de energieprijzen meemaken, is geen nieuws. Naar aanleiding van de ongekende prijsstijgingen heeft de federale regering dan ook een aantal maatregelen genomen om de Belgische huishoudens te helpen. We zetten ze even op een rijtje.  

Wat als je jouw energiefacturen niet meer kunt betalen?

De energieprijzen zijn de afgelopen maanden niet gestopt met stijgen. Die trend laat zich natuurlijk ook voelen in de facturen van de consumenten. Voor sommigen betekent dit dat het moeilijker is geworden om de facturen te betalen. In dit artikel bespreken we daarom wat je kunt doen als jij je in deze situatie bevindt.