blog Mega

Categorie : Nieuws

Op deze pagina verzamelen we de laatste nieuwtjes over Mega Raadpleeg deze pagina dus regelmatig om op de hoogte te blijven van wat er bij Mega of op de energiemarkt gebeurt. Zodra er iets verandert (nieuwe premies, wetgevingen, energielabels, etc.), lees je het hier!  Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen? Je ontdekt op deze pagina alles over de organisatie van het Mega-team en onze kantoren. We publiceren  bijvoorbeeld elk jaar een terugblik. Je krijgt zo een samenvatting van hoe je energieleverancier het afgelopen jaar in het nieuws kwam. 

Jij vraagt, wij draaien: ontdek ons splinternieuwe aanbod. 

2024-05-27 / Charlotte

Nieuws Telecom

Ontdek het nieuwste aanbod met mobiele abonnementen van Mega. Jullie input heeft ons geïnspireerd om terug te keren naar onze energieke roots om ons aanbod te verbeteren. Benieuwd? Lees snel verder! 

Lees het artikel

Mega: Belgische en goedkopere energieleverancier!

2024-05-27 / Nina

Nieuws

Mega vindt transparantie belangrijk en dit geldt niet alleen voor onze tarieven! Daarom willen we je deze maand meenemen achter de schermen van onze kantoren in Leuven en Luik. We laten je zien hoe Mega zijn steentje bijdraagt aan een duurzame en lokale samenleving.

Lees het artikel

2023: een bijzonder Mega-jaar!

2024-03-01 / Charlotte

Nieuws

2023 was een speciaal jaar voor Mega waarin we onze groei verder hebben gezet met grote mijlpalen en verwezenlijkingen. Aan de start van 2024 blikken we graag terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Lees het artikel

Verrassing 💥 ! Zeg ‘hallo’ tegen Mega Telecom 🐣

2024-02-01 / Charlotte

Nieuws

Bij Mega zijn wij fier op onze toewijding aan onze klanten. We zijn minstens even fier op de komst van onze nieuwste telg: Mega Telecom! Vanaf nu kun je bij ons terecht voor zowel jouw duurzaam en betaalbaar energiecontract als jouw voordelig gsm-abonnement! Benieuwd?

Lees het artikel

Jouw voorschotfactuur van A tot Z.

2023-12-01 / Nina

Nieuws

Bij Mega geloven we in een transparante en eenvoudige facturatie. Die transparantie begint bij jouw voorschotfactuur, een belangrijk onderdeel van jouw energiecontract. In dit artikel tonen we jou van A tot Z hoe jouw voorschotfactuur in elkaar zit!

Lees het artikel

10 jaar Mega!

2023-09-22 / Nina

Nieuws

Er was eens het jaar 2013. De gemiddelde temperatuur was 10,1°C (een normale Belgische zomer) en er viel 815,9mm regen (wederom, een normale Belgische zomer). Toch kregen we in juli de eerste hittegolf sinds 2006 voorgeschoteld. 2013 was ook het jaar van de Belgische troonswissel, de Gouden Generatie van de Rode Duivels, … en op Read More

Lees het artikel

De digitale meter: meten is weten!

2023-04-25 / Charlotte

Energiemarkt Nieuws

Net als de (ooit) onverwoestbare Nokia 3310 hebben de klassieke verbruiksmeters een hele weg afgelegd om hun intrede te maken in het digitale tijdperk.  Wat kan je dan allemaal doen met de digitale meter? We zetten het graag even op een rijtje voor jou.

Lees het artikel

Mega’s terugblik op 2022.

2023-04-25 / Nina

Nieuws

Bij de overgang naar het nieuwe jaar hoort zoals steeds een terugblik op het voorbije jaar. Blik samen met ons terug op 2022, het jaar waarin de energiecrisis voor heel wat uitdagingen zorgde en we anders leerden omgaan met ons verbruik.

Lees het artikel

De Mega klantendienst zoekt versterking!

2022-11-30 / Nina

Nieuws

Zoals je je ongetwijfeld kunt inbeelden, worden de klantendiensten van de verschillende energieleveranciers tijdens deze energiecrisis overstelpt met vragen. Mega is daar geen uitzondering op. Daarom zijn we steeds op zoek naar versterking voor onze teams.  

Lees het artikel

Alles over het federaal basispakket voor energie.

2023-02-06 / Nina

Energiemarkt Nieuws

Tijdens het laatste Overlegcomité heeft de federale overheid een reeks nieuwe maatregelen genomen om de Belgische consumenten te helpen met hun energiefacturen. De toekenning van een “basispakket” voor energie is er daar één van. Wij vertellen je alles over deze maatregel.

Lees het artikel