Tarieven elektriciteit

Elektriciteit

Dezelfde energie, gewoon goedkoper. Transparant tarief.

Een goedkoper tarief, da's een voordelige prijs, niet alleen vandaag, maar ook na elke hernieuwing van je contract!
Gas- en elektriciteitscontracten, aangepast aan je behoeften.
Met Mega blijf je zen! Het is niet nodig om elk jaar de prijzen te vergelijken. We garanderen je altijd een goedkoop tarief.

Onze contracten

Onze energietarieven

Onze prijzen hebben niets te verbergen.
Bij Mega kan je genieten van de voordeligste energieprijs én een lage vaste vergoeding per begonnen contractjaar.

Hieronder vind je de tariefkaarten van de huidige maand voor particuliere klanten. (Professionele klant?)

De onderstaande tarieven zijn geldig voor alle nieuwe inschrijvingen in 12/2022 en voor de Mega klanten wiens huidig contract in 02/2023 ten einde loopt. Wanneer jouw Mega contract afloopt, wordt het goedkoopste equivalent product voorgesteld voor de hernieuwing van jouw contract. Als je bijvoorbeeld bent ingeschreven met een 1-jarig variabel contract met groene en Belgische energie, telefonische dienstverlening en een facturatiewijze naar keuze (via e-mail of per post), dan zal er een hernieuwing worden voorgesteld met het goedkoopste product met dezelfde kenmerken en diensten.

Heb je recht op het Sociaal Tarief? Je vindt jouw tarief op de website van de CREG.

Energiecrisis: de overheid grijpt in.

In het kader van de huidige energiecrisis heeft de federale overheid een aantal maatregelen genomen (en blijft ze er nemen) om de Belgische consumenten te helpen met het beheer van hun energiebudget. Bij Mega vinden we het belangrijk om je te informeren over de laatste updates en hoe deze worden toegepast in jouw klantendossier.

‘t Is officieel: onze tarieven zijn goedkoper!

Wil je dat met je eigen ogen zien?

Kijk dan snel op de websites van de regionale vergelijkers:

Word Mega

Snelle inschrijving. In minder dan 5 minuten.

Een antwoord op al je vragen

 • Kan ik een terugleveringscontract afsluiten bij Mega?

  Je kan een terugleveringscontract afsluiten bij Mega door je bij ons in te schrijven. Zodra je contract voor energieverbruik is gevalideerd, bezorgt je netbeheerder ons de nodige informatie en activeren we je terugleveringscontract automatisch (zie volgende vraag).

 • Hoe kan ik klant worden van Mega?

  Klant worden bij Mega? Door ons online inschrijvingsformulier is dat een fluitje van een cent! Het duurt slechts 5 minuten.

  Tijdens de inschrijving vragen we je om je persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum, e-mailadres, ...), leveringsadres, EAN-code, gewenst product en facturatiemethode in te vullen. Als je van leverancier verandert, hoef je geen meterstanden in te geven op ons formulier. Je netbeheerder zal die enkele dagen voor de start van je contract opvragen.

  Verhuis je?

  Proficiat! In dit geval geef je de meterstanden door die je afgesproken hebt met de vorige huurder of eigenaar. Bovendien kan je makkelijk je energieovernamedocument toevoegen aan de inschrijving.

  Zodra je inschrijving voltooid is, wordt deze geanalyseerd en als alles in orde is, wordt ze gevalideerd.

 • Welke gegevens heb ik nodig om een inschrijving te kunnen doen?

  • Persoonlijke gegevens: (voor)naam, geboortedatum
  • Contactgegevens: e-mailadres, gsm-nummer
  • Leveringsadres
  • Gewenst product
  • Je huidige leverancier
  • Facturatievoorkeur (betalingswijze, etc.)

  Je bent niet verplicht om de EAN-code, meternummer en meterstand (bij een verhuis) in te vullen op het inschrijvingsformulier. We raden het natuurlijk wel aan zodat we je inschrijving snel kunnen valideren. Als je die gegevens niet invult, zullen we je achteraf contacteren om de juiste gegevens te verkrijgen.

 • Welke producten en tarieven bieden jullie aan?

  Raadpleeg onze tariefkaarten hier. Naargelang je behoeftes kan je kiezen voor een contract met een vaste of variabele energieprijs voor 1, 3 of 5 jaar. Al onze prijzen zijn niet alleen vandaag goedkoper, maar ook op lange termijn.