Peterschap Vraag en antwoord

Een antwoord op al je vragen

 • Wat is het ambassadeurschap van Mega juist?

  We vinden dat onze klanten de beste reclame maken en daarvoor willen we ze belonen. Het Ambassadeurschap is een systeem waarbij we onze klanten iets teruggeven als ze een nieuwe klant aanbrengen. In dit geval wordt de Mega-klant "ambassadeur" van een nieuwe aangebrachte klant. De "ambassadeur" ontvangt dan een korting van 40 euro terwijl de nieuwe klant ook meteen 50% korting krijgt op de vaste vergoeding*.

  *Zie voorwaarden

 • Wat zijn de voorwaarden van de korting?

  Je kan de voorwaarden van het Ambassadeurschap hier raadplegen.

 • Hoe verrekenen jullie die Mega korting?

  Zoals we in de voorwaarden vermelden, zullen we de korting ten vroegste 6 maanden na de start van het contract van de nieuwe, aangebrachte klant in mindering brengen. We verrekenen de korting dan op de eerstvolgende afrekeningsfactuur. Je kan dit zien op de tweede pagina van je factuur.

  Voorbeeld:

  Het contract van de nieuwe klant startte op 1 januari 2020 en 6 maanden later voldeed hij aan alle voorwaarden. De ambassadeur ontving op 1 augustus 2020 een afrekening, we brachten de korting in mindering. De nieuwe klant ontving echter de jaarlijkse afrekening al op 1 maart 2020. Op dat moment was hij/zij nog geen 6 maanden klant en konden we de korting nog niet in mindering brengen. Als hij/zij aan alle voorwaarden voldoet, zullen we de korting verrekenen op de volgende afrekeningsfactuur.

 • Hoe kan iemand mij als "ambassadeur" aanduiden?

  Er zijn verschillende mogelijkheden:

  1. Op het inschrijvingsformulier kan men in het vak "Ambassadeur" je klantnummer invullen. We koppelen dan automatisch beide klantendossiers aan elkaar.
  2. Stuurde je de Ambassadeur-mail van Mega naar een vriend? Dan kan hij/zij die persoonlijke link in de e-mail gebruiken. Je klantnummer wordt dan automatisch ingevuld in de inschrijving.
  3. Je klantnummer telefonisch vermelden kan ook altijd! Contacteer ons op 016/67 60 60 en wij regelen de rest!

  Opgelet! Het is alleen mogelijk om de korting toe te kennen als je aan alle voorwaarden voldoet.