De beste Belgische energieleverancier

Lokale leverancier van goedkope energie

Mega werd opgericht in 2013 door Belgische ondernemers die bezorgd zijn om het milieu. Vandaag is Mega een Belgisch en goedkoper alternatief voor de multinationals van de energiesector.

De oprichters en experts in de energiesector delen dezelfde mening: "elektriciteit en aardgas zijn voorzieningen zoals water". De leverancier moet zich focussen op zijn hoofdmissie: elektriciteit en gas leveren tegen de laagste prijs, op een correcte en eenvoudige manier.

De waarden van Mega werden opgesteld om deze missie te volbrengen. Optimale functioneringskosten, bescheiden marges, wilskracht en een dynamisch team zijn dé ingrediënten voor goedkope energie samen met een kwalitatieve service.

Mega is aanwezig op Belgisch grondgebied en biedt concurrentiële prijzen aan, zowel voor particulieren als voor professionelen.

Goedkopere energie en een service op jouw maat.

Heb je graag persoonlijk contact met iemand van onze klantendienst? Beheer je graag je dossier online? Mega staat klaar om je energiekost te verminderen, onafhankelijk van de formule die je koos.

Mega kiezen, da's ja zeggen tegen...

Wat men zegt over Mega...

Word Mega

Snelle inschrijving. In minder dan 5 minuten.