Mega Wedstrijd - Technopolis

Win 2 cadeaubonnen voor Technopolis

Abonnement Avenir / Technopolis

Heb je altijd al willen weten hoe de wereld er binnen 50 jaar zal uitzien?


Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Technopolis! Het is een plaats waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 jaar alles over wetenschap en technologie kunnen ontdekken.

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op 2 cadeaubonnen (t.w.v. € 25 per stuk) voor Technopolis. Je kan ze gebruiken aan de inkom en in de shop van het doe-centrum. Ze zijn bovendien 1 jaar geldig!

Wacht niet langer en waag je kans door op onderstaande vragen te antwoorden!


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

De impact van COVID-19 op de activiteiten van Mega

De huidige situatie brengt de nodige zorgen en vragen met zich mee. De energiesector is natuurlijk geen uitzondering.

Lees het artikel

Hoe krijg je meer natuurlijk licht in huis?

De winter is voorbij, de lente is begonnen en toch zijn we allemaal opgesloten door het coronavirus. We moeten in ons kot blijven! Dit heeft ongetwijfeld een invloed op ons moraal en welzijn. Deze tijdelijke maatregel is nodig om het virus in te dijken zodat we zo snel mogelijk opnieuw kunnen genieten van onze vrijheid.

Lees het artikel

Mega, leverancier met menselijke waarden en Belgische knowhow: deel 2

Vorige maand spraken we in het eerste deel over de interne werking met een bijzondere focus op onze klantendienst. Deze maand nemen we je opnieuw mee achter de schermen van Mega.

Lees het artikel