Mega Wedstrijd - Technopolis

Win 2 cadeaubonnen voor Technopolis

Abonnement Avenir / Technopolis

Heb je altijd al willen weten hoe de wereld er binnen 50 jaar zal uitzien?


Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Technopolis! Het is een plaats waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 jaar alles over wetenschap en technologie kunnen ontdekken.

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op 2 cadeaubonnen (t.w.v. € 25 per stuk) voor Technopolis. Je kan ze gebruiken aan de inkom en in de shop van het doe-centrum. Ze zijn bovendien 1 jaar geldig!

Wacht niet langer en waag je kans door op onderstaande vragen te antwoorden!


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Mega, leverancier met menselijke waarden en Belgische knowhow

Het bedrijf Mega werd opgericht in 2013. Er staan vandaag al meer dan 400 000 klanten op de teller… Zo’n groei vergt veel werk en een hoge behoefte aan arbeidskrachten. De Belgische leverancier is gevestigd in Luik en Leuven en steunde vanaf het begin de lokale economie. In dit eerste artikel vertellen we je meer Read More

Lees het artikel

Ik verbruik meer dan m’n buur. Waarom?

We moeten er niet flauw over doen: praten over de energiefactuur kan snel “delicaat” worden. Vooral als we ze vergelijken met die van de buren. Hoe kunnen we verklaren dat de factuur van Paul op de 2de verdieping lager is dan die van Jeanne op het 6de?

Lees het artikel

Een vaste of variabele energieprijs, wat kies ik?

“Kies ik voor een vaste of variabele energieprijs?”, that’s the question! Wel, het verschil is niet zo groot op lange termijn. Lees er alles over in ons artikel.

Lees het artikel


© Mega 2020

Mega is het merk van Power Online SA/NV Be 0535.615.192 Rue Natalis, 2 - 4020 Luik
Gas- en elektriciteitsleverancier.