Mega Wedstrijd - Technopolis

Win 2 cadeaubonnen voor Technopolis

Abonnement Avenir / Technopolis

Heb je altijd al willen weten hoe de wereld er binnen 50 jaar zal uitzien?


Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Technopolis! Het is een plaats waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 jaar alles over wetenschap en technologie kunnen ontdekken.

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op 2 cadeaubonnen (t.w.v. € 25 per stuk) voor Technopolis. Je kan ze gebruiken aan de inkom en in de shop van het doe-centrum. Ze zijn bovendien 1 jaar geldig!

Wacht niet langer en waag je kans door op onderstaande vragen te antwoorden!


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Minder energie verbruiken tijdens een comfortabele winter

‘t Begint al wat kouder te worden en ons energieverbruik gaat de hoogte in. We moeten ons dus afvragen hoe we minder energie verbruiken. Met onze tips kan je een mooi bedrag sparen waar je iets leuks mee kan doen.

Lees het artikel

Afrekening met variabele energieprijs

Heb je je al afgevraagd hoe we een afrekeningsfactuur berekenen met een variabele energieprijs? We gebruiken hiervoor verbruiksprofielen. “En wat is dat?” horen we je al denken. In dit artikel geven we het antwoord!

Lees het artikel

Digitale vervuiling, hoe kunnen we het vermijden?

Een film kijken op Netflix, een e-mail sturen naar 10 personen, e-mails bewaren in de Outlook-mailbox, de computer in slaapstand laten, op het web navigeren, je foto’s opslaan in de Cloud, … We denken misschien dat deze handelingen “onschadelijk” zijn voor het milieu. Niets is minder waar. Deze acties vergen veel energie en zijn deels Read More

Lees het artikel