Mega Wedstrijd - Disneyland Parijs

Win 2 DISCOVERY PASSES voor Disneyland Parijs

Disney Discovery

Er zijn heel wat avonturen die op je wachten in Disneyland Parijs! Dompel jezelf onder in de wereld van de Disney-verhalen en bewonder de magie in de 2 themaparken. Geniet van meer dan 50 attracties, verbluffende parades en spektakels! Je kan er magische momenten en onvergetelijke avonturen beleven met de hele familie.
Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 2 DISCOVERY PASSES. Dit is een jaarpas die je 150 dagen toegang geeft tot de 2 Disney-parken.
Voorwaarden op https://www.disneylandparis.com/nl-be/jaarpassen/discovery/.
Wacht dus niet langer en waag je kans door op onderstaande vragen te antwoorden!


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Oudjaar anders bekeken… en vooral goedkoper

Binnen enkele dagen is het Nieuwjaar, maar je hebt nog altijd geen plannen? Wil je oudjaar dit keer anders vieren, maar je weet nog niet hoe? We geven alvast enkele tips zodat je niet moet feesten vanuit je luie zetel.

Lees het artikel

Energieprijzen in België lager dan in onze buurlanden

In het derde kwartaal van 2019 betaalden we in België gemiddeld minder voor elektriciteit en gas dan in onze buurlanden, zo meldt het Instituut voor de Nationale Rekeningen. Vooral voor gas is het verschil groot. Hoe komt dit?

Lees het artikel

Het energieovernamedocument: wat is dat?

Het energieovernamedocument is een wettelijk document dat je doorstuurt naar je energieleverancier in geval van een verhuis. In dit artikel leggen we uit wat een energieovernamedocument is en hoe je het moet invullen.

Lees het artikel