Mega Wedstrijd - Disneyland Parijs

Win 2 DISCOVERY PASSES voor Disneyland Parijs

Disney Discovery

Er zijn heel wat avonturen die op je wachten in Disneyland Parijs! Dompel jezelf onder in de wereld van de Disney-verhalen en bewonder de magie in de 2 themaparken. Geniet van meer dan 50 attracties, verbluffende parades en spektakels! Je kan er magische momenten en onvergetelijke avonturen beleven met de hele familie.
Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 2 DISCOVERY PASSES. Dit is een jaarpas die je 150 dagen toegang geeft tot de 2 Disney-parken.
Voorwaarden op https://www.disneylandparis.com/nl-be/jaarpassen/discovery/.
Wacht dus niet langer en waag je kans door op onderstaande vragen te antwoorden!


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

De impact van COVID-19 op de activiteiten van Mega

De huidige situatie brengt de nodige zorgen en vragen met zich mee. De energiesector is natuurlijk geen uitzondering.

Lees het artikel

Hoe krijg je meer natuurlijk licht in huis?

De winter is voorbij, de lente is begonnen en toch zijn we allemaal opgesloten door het coronavirus. We moeten in ons kot blijven! Dit heeft ongetwijfeld een invloed op ons moraal en welzijn. Deze tijdelijke maatregel is nodig om het virus in te dijken zodat we zo snel mogelijk opnieuw kunnen genieten van onze vrijheid.

Lees het artikel

Mega, leverancier met menselijke waarden en Belgische knowhow: deel 2

Vorige maand spraken we in het eerste deel over de interne werking met een bijzondere focus op onze klantendienst. Deze maand nemen we je opnieuw mee achter de schermen van Mega.

Lees het artikel