Win een Baobab kaars

Win een Baobab kaars

baobab candle

Een klassieke kerstfilm op de achtergrond, een kop warme drank en een prachtige geurkaars: bestaat er een betere manier om het eindejaar in te zetten?

Deze maand maak je bij Mega kans op een kaars van Baobab.

Koude winteravonden worden meteen heel wat gezelliger met deze mooie creatie uit de All Seasons collectie.

Je mag bovendien zelf de geur kiezen van de Max10 kaars met 4 wieken die gedurende 60 uur zal branden.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 20x1 Baobab kaars ter waarde van € 65€/kaars


Bedankt voor jouw deelname!
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

5 tips om energie te besparen als huurder

Huur je jouw woning en ben je benieuwd naar hoe jij energie kunt besparen zonder kosten te maken die niet onder jouw verantwoordelijkheid vallen? Mega geeft jou een aantal tips om je energieverbruik en dus ook je kosten te verlagen.

Je meterstanden aflezen: hoe doe je dat?

Is het binnenkort tijd voor jouw jaarlijkse meteropname, ga je verhuizen of stap je over naar een andere leverancier? In elk van deze situaties zullen jouw meterstanden opgevraagd worden. Afhankelijk van jouw situatie gebeurt dat automatisch, komt de netbeheerder langs of moet je deze zelf aflezen. In dit artikel lees je hoe je dat precies Read More

Hoe zag het energieverbruik van de Belgen eruit in 2022?

De energiecrisis was in 2022 meer dan ooit voelbaar. Hoe zag het energieverbruik van de Belgen er het afgelopen jaar uit? Hebben we onze consumptiegewoonten veranderd door de crisis? We maken de balans op.