Win een Baobab kaars

Win een Baobab kaars

baobab candle

Een klassieke kerstfilm op de achtergrond, een kop warme drank en een prachtige geurkaars: bestaat er een betere manier om het eindejaar in te zetten?

Deze maand maak je bij Mega kans op een kaars van Baobab.

Koude winteravonden worden meteen heel wat gezelliger met deze mooie creatie uit de All Seasons collectie.

Je mag bovendien zelf de geur kiezen van de Max10 kaars met 4 wieken die gedurende 60 uur zal branden.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 20x1 Baobab kaars ter waarde van € 65€/kaars


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Stijging van de energieprijzen: oorzaken, gevolgen en tips.

Sinds augustus 2021 zijn de energieprijzen niet gestopt met stijgen. Dat is niet alleen het geval in België en Europa, maar ook in de rest van de wereld. De prijzen hebben ongekende hoogtes bereikt en jammer genoeg lijkt die trend zich ook in 2022 voort te zetten.  

Energiecrisis: de overheid onderneemt actie.

Dat we in België sinds enkele maanden een explosie van de energieprijzen meemaken, is geen nieuws. Naar aanleiding van de ongekende prijsstijgingen heeft de federale regering dan ook een aantal maatregelen genomen om de Belgische huishoudens te helpen. We zetten ze even op een rijtje.  

Wat als je jouw energiefacturen niet meer kunt betalen?

De energieprijzen zijn de afgelopen maanden niet gestopt met stijgen. Die trend laat zich natuurlijk ook voelen in de facturen van de consumenten. Voor sommigen betekent dit dat het moeilijker is geworden om de facturen te betalen. In dit artikel bespreken we daarom wat je kunt doen als jij je in deze situatie bevindt.