Win een Baobab kaars

Win een Baobab kaars

baobab candle

Een klassieke kerstfilm op de achtergrond, een kop warme drank en een prachtige geurkaars: bestaat er een betere manier om het eindejaar in te zetten?

Deze maand maak je bij Mega kans op een kaars van Baobab.

Koude winteravonden worden meteen heel wat gezelliger met deze mooie creatie uit de All Seasons collectie.

Je mag bovendien zelf de geur kiezen van de Max10 kaars met 4 wieken die gedurende 60 uur zal branden.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 20x1 Baobab kaars ter waarde van € 65€/kaars


Bedankt voor jouw deelname!
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Waarom kiezen voor een vast tarief vóór het begin van de winter?

Wanneer het kouder wordt, stijgen onze energiekosten. Ontdek waarom de nieuwe vaste tarieven voor aardgas en elektriciteit bij Mega een verstandige keuze zijn om de winter een stap voor te zijn. Winter is coming!

Overal energiebronnen

Je staat er misschien niet bij stil, maar we zijn elke dag omringd door energiebronnen. In een tijdperk waarin hernieuwbare energie meer en meer aanwezig is, groeit ook de zoektocht naar alternatieve energiebronnen. Ben jij ook benieuwd naar welke energiebronnen we in de toekomst zullen gebruiken? Lees snel verder!

Hoe houd je jouw huis (én je hoofd) koel tijdens de zomer?

De zomer(vakantie) is al even bezig en de eerste hittegolf was al een feit in juni. Kies jij dit jaar voor een ‘staycation’? Hoewel de temperaturen intussen gezakt zijn, kunnen ze even snel weer stijgen. Daarom geven wij je enkele tips om jouw huis deze zomer koel te houden zonder jouw factuur de hoogte in Read More