Win een Baobab kaars

Win een Baobab kaars

baobab candle

Een klassieke kerstfilm op de achtergrond, een kop warme drank en een prachtige geurkaars: bestaat er een betere manier om het eindejaar in te zetten?

Deze maand maak je bij Mega kans op een kaars van Baobab.

Koude winteravonden worden meteen heel wat gezelliger met deze mooie creatie uit de All Seasons collectie.

Je mag bovendien zelf de geur kiezen van de Max10 kaars met 4 wieken die gedurende 60 uur zal branden.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 20x1 Baobab kaars ter waarde van € 65€/kaars


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Hoe maak je optimaal gebruik van je verwarming?

De afgelopen weken zijn de temperaturen beginnen dalen. Misschien heb jij, net als vele anderen, je verwarming al aangezet. Maar weet je ook hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw verwarming? In dit artikel ontdek je een aantal tips om deze winter energie te besparen, zonder te moeten inboeten op comfort!

Een maandelijkse afrekening, wat is dat?

Sinds een aantal maanden kunnen Vlaamse Mega-klanten met een digitale meter ervoor kiezen om een maandelijkse afrekening te ontvangen in plaats van een jaarlijkse afrekeningsfactuur. Ontdek wat zo’n maandafrekening precies inhoudt en wat de voor- en nadelen ervan zijn!

Alles over het capaciteitstarief in Vlaanderen vanaf 2023.

Vanaf 1 januari 2023 worden de nettarieven op je factuur aangepast en wordt het capaciteitstarief geïntroduceerd in Vlaanderen. In dit artikel ontdek je wat dat capaciteitstarief precies is en wat de impact op jouw energiefactuur is.