Win een Tado slimme thermostaat

Win een Tado slimme thermostaat

Tado

De beste manier om energie te besparen, is door jouw verbruik onder controle te houden.

Met de slimme thermostaat van Tado regel je de temperatuur in huis vanop jouw smartphone. Het pakket bevat maar liefst 7 radiatorknoppen. Dankzij deze slimme thermostaat stel je elke radiator dus afzonderlijk in voor optimaal gebruik.

Neem deel aan onze maandelijkse wedstrijd en maak kans op 3 x 1 Tado slimme thermostaat met 7 bijhorende radiatorknoppen ter waarde van € 600/stuk.

Wacht niet langer en waag je kans door de onderstaande vraag te beantwoorden!


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Hoe maak je optimaal gebruik van je verwarming?

De afgelopen weken zijn de temperaturen beginnen dalen. Misschien heb jij, net als vele anderen, je verwarming al aangezet. Maar weet je ook hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw verwarming? In dit artikel ontdek je een aantal tips om deze winter energie te besparen, zonder te moeten inboeten op comfort!

Een maandelijkse afrekening, wat is dat?

Sinds een aantal maanden kunnen Vlaamse Mega-klanten met een digitale meter ervoor kiezen om een maandelijkse afrekening te ontvangen in plaats van een jaarlijkse afrekeningsfactuur. Ontdek wat zo’n maandafrekening precies inhoudt en wat de voor- en nadelen ervan zijn!

Alles over het capaciteitstarief in Vlaanderen vanaf 2023.

Vanaf 1 januari 2023 worden de nettarieven op je factuur aangepast en wordt het capaciteitstarief geïntroduceerd in Vlaanderen. In dit artikel ontdek je wat dat capaciteitstarief precies is en wat de impact op jouw energiefactuur is.