Programmeer je verwarming intelligent

Mega Wedstrijd
Win een tado° Slimme Thermostaat!

Tado

De winter nadert met rasse schreden. Met Mega kan je zelfs tijdens het koudste seizoen van het jaar besparen op je energiefactuur. Dankzij de tado° Slimme Thermostaat geniet je van meer comfort en heb je een betere controle over je verbruik. Het multizone controlesysteem en nieuw algoritme van de tado° Slimme Thermostaat maakt het mogelijk om nog meer te besparen op je verwarmingskosten. De thermostaat heeft ook een vernieuwde interface. Ten slotte zorgt de nieuwe intelligente planning ervoor dat je je verwarming nog makkelijker kan beheren.
Neem nu deel aan onze wedstrijd en maak kans op een tado° Slimme Thermostaat
Wacht niet langer en waag je kans door de antwoorden op onderstaande vragen:


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Minder energie verbruiken tijdens een comfortabele winter

‘t Begint al wat kouder te worden en ons energieverbruik gaat de hoogte in. We moeten ons dus afvragen hoe we minder energie verbruiken. Met onze tips kan je een mooi bedrag sparen waar je iets leuks mee kan doen.

Lees het artikel

Afrekening met variabele energieprijs

Heb je je al afgevraagd hoe we een afrekeningsfactuur berekenen met een variabele energieprijs? We gebruiken hiervoor verbruiksprofielen. “En wat is dat?” horen we je al denken. In dit artikel geven we het antwoord!

Lees het artikel

Digitale vervuiling, hoe kunnen we het vermijden?

Een film kijken op Netflix, een e-mail sturen naar 10 personen, e-mails bewaren in de Outlook-mailbox, de computer in slaapstand laten, op het web navigeren, je foto’s opslaan in de Cloud, … We denken misschien dat deze handelingen “onschadelijk” zijn voor het milieu. Niets is minder waar. Deze acties vergen veel energie en zijn deels Read More

Lees het artikel