Programmeer je verwarming intelligent

Mega Wedstrijd
Win een tado° Slimme Thermostaat!

Tado

De winter nadert met rasse schreden. Met Mega kan je zelfs tijdens het koudste seizoen van het jaar besparen op je energiefactuur. Dankzij de tado° Slimme Thermostaat geniet je van meer comfort en heb je een betere controle over je verbruik. Het multizone controlesysteem en nieuw algoritme van de tado° Slimme Thermostaat maakt het mogelijk om nog meer te besparen op je verwarmingskosten. De thermostaat heeft ook een vernieuwde interface. Ten slotte zorgt de nieuwe intelligente planning ervoor dat je je verwarming nog makkelijker kan beheren.
Neem nu deel aan onze wedstrijd en maak kans op een tado° Slimme Thermostaat
Wacht niet langer en waag je kans door de antwoorden op onderstaande vragen:


Dank u wel voor uw deelname.
De wedstrijd is niet meer beschikbaar.

Onze laatste blogartikels

Kom te weten hoe je kan besparen op je energiefactuur. Gebruik onze tips om je gas- en elektriciteitsverbruik te verminderen. Laat je inspireren door onze goede ideeën die je dagelijks tijd en geld kunnen besparen. Blijf bovendien ook op de hoogte van het nieuws over de energiemarkt.

Mega, leverancier met menselijke waarden en Belgische knowhow

Het bedrijf Mega werd opgericht in 2013. Er staan vandaag al meer dan 400 000 klanten op de teller… Zo’n groei vergt veel werk en een hoge behoefte aan arbeidskrachten. De Belgische leverancier is gevestigd in Luik en Leuven en steunde vanaf het begin de lokale economie. In dit eerste artikel vertellen we je meer Read More

Lees het artikel

Ik verbruik meer dan m’n buur. Waarom?

We moeten er niet flauw over doen: praten over de energiefactuur kan snel “delicaat” worden. Vooral als we ze vergelijken met die van de buren. Hoe kunnen we verklaren dat de factuur van Paul op de 2de verdieping lager is dan die van Jeanne op het 6de?

Lees het artikel

Een vaste of variabele energieprijs, wat kies ik?

“Kies ik voor een vaste of variabele energieprijs?”, that’s the question! Wel, het verschil is niet zo groot op lange termijn. Lees er alles over in ons artikel.

Lees het artikel